Godt nytår - Varerne leveres hurtigt med GLS

Vinter Forberedelser

Vinteren og vinterlyset er afgørende faktorer i livets store skabelsesmysterium.
Glæden ved samme er en værdifuld egenskab.

Naturens vækstkræfter holder pause i disse måneder. Ligeså gør vi i vores have.

Haven hviler nu, det har den fortjent.
I god tid, gør vi haveredskaberne klar til foreårets komme og inden så længe påbegynder vi forspiring indendørs.

Om Himmelsk Have

Himmelsk Have er en butik der med stor glæde er startet i 2019. Med varerne i butikken ønsker vi ganske enkelt at give dig de bedste muligheder for selv skabe din egen himmelske have.

Ideen bag Himmelsk Have er startet i 2014 da Morten Nielsen første gang stiftede bekendtskab med den østrigske naturforsker Viktor Schauberger. I 1940'erne var han en anerkendt videnskabsmand af naturen. Han var ikke anerkendt af den etablerede videnskab, men blandt de menesker som forstod at der er større sammenhænge i naturen, end man lige ser med det blotte øje. Viktor Schauberger udviklede store kundskaber inden for forståelsen af vand, dyrene i og omkring vand, for implosions-energi og ikke mindst for kobber.

I navnet Himmelsk Have kan man lægge mange ting, og vi forstår og arbejder selv med både begrebet og haveredskaberne i vores egen have. For os betyder det at vi ser haven i et helheds orienteret og stort perspektiv med ganske højt til loftet. Personligt er det min interesse og nysgerrighed for naturlige systemers synlige og ikke synlige sammenhænge, der har sendt mig i denne retning. Jeg ønsker med Himmelsk Have at formidle værktøjer og teknologier der har været kendt i tusinder af år, men samtidig været glemt eller ikke anerkendt i hundrede år. 

Du kan læse lidt mere om vores families arbejde med jorden i vores almindelige parcelhushave i Hvidovre. Klik her www.forstadsfarming.com. Det er Lene som jeg er gift med der skriver siden, og det gør hun ualmindeligt godt :)

 Vi byder dig velkommen

 

Morten Nielsen
indehaver af Himmelsk Have

CVR: 25 99 44 34

Ulsevej 16a
2650 Hvidovre

E-mail: kontakt@himmelskhave.dk

Telefon: 23 23 30 78
send sms så bliver du ringet op