10 % rabat på 🌞 haveredskaber i maj. Rabatten gives i kurven

Om Himmelsk Have

Himmelsk Have er en butik der med stor glæde er startet i 2019. Med varerne i butikken ønsker vi ganske enkelt at give dig de bedste muligheder for selv skabe din egen himmelske have.

Ideen bag Himmelsk Have er startet i 2014 da Morten Nielsen første gang stiftede bekendtskab med den østrigske naturforsker Viktor Schauberger. I 1940'erne var han en anerkendt videnskabsmand af naturen. Han var ikke anerkendt af den etablerede videnskab, men blandt de menesker som forstod at der er større sammenhænge i naturen, end man lige ser med det blotte øje. Viktor Schauberger udviklede store kundskaber inden for forståelsen af vand, dyrene i og omkring vand, for implosions-energi og ikke mindst for kobber.

I navnet Himmelsk Have kan man lægge mange ting, og vi forstår og arbejder selv med både begrebet og haveredskaberne i vores egen have. For os betyder det at vi ser haven i et helheds orienteret og stort perspektiv med ganske højt til loftet. Personligt er det min interesse og nysgerrighed for naturlige systemers synlige og ikke synlige sammenhænge, der har sendt mig i denne retning. Jeg ønsker med Himmelsk Have at formidle værktøjer og teknologier der har været kendt i tusinder af år, men samtidig været glemt eller ikke anerkendt i hundrede år. 

vores families arbejde med jorden i vores almindelige parcelhushave i Hvidovre. Klik her www.forstadsfarming.com. Det er Lene som jeg er gift med der skriver siden, og det gør hun ualmindeligt godt :)

 Vi byder dig velkommen

 

Morten Nielsen
indehaver af Himmelsk Have

CVR: 25 99 44 34

Ulsevej 16a
2650 Hvidovre

E-mail: kontakt@himmelskhave.dk

Telefon: 23 23 30 78
send sms så bliver du ringet op