Varerne leveres hurtigt med GLS

Bogen: Fra græsplæne til grøntsagsmark

Forsiden til bogen Fra græsplæne til grøntsagsmark

Vi sælger denne bog, fordi den handler om vores parcelhushaves transformation til et frodigt fristed. Det er en guidebog til økologisk selvforsyning, husdyr og biodiversitet i haven.


Forårs forberedelser

Vi har nu bestilt redskaber hjem og fyldt lageret op. Vi kan dog se at vores kære leverandør og producent ikke kan følge med den store efterspørgsel der er opstået i hele europa efter deres redskaber.

Derfor kan der være udsolgt hurtigt på udvalgte varer. Sørg for at sende os en e-mail om at komme på venteliste hvis du ser at varen er udsolgt. Vi vil se om ikke vi kan få flere leveancer løbende.

Vinteren er på retur og forberedelserne til forår er i gang

Foråret er vej og forberedelserne er i gang. Den sidste halvdel af vinteren er dér hvor det er muligt at forberede sig på den kommende vækstsæson. Dette selvfølgelig på alle tilgængelige planer.

Vores Moskus hunænder har fået sig en rigtig flot han. Han hedder selvfølgelig Anders, og legene er begyndt. De kære dyr fortjener reder af høj kvalitet. Dette er den første af dem. Den er blød og varm og ikke mindst praktisk. Både grundformen og indgangshullet er formet som deres egne æg. (Man skal vide det, da det ikke længere er synligt med al den halm).

Over indgangen, eller i panden om man vil, er sat en flot klar på ca. 9 cm.

Må det blive en vidunderlig barselstid for dem alle.